Babygynge med høj ryg - Rød
Babygynge med høj ryg - Rød
Babygynge med høj ryg - Rød
Babygynge med høj ryg - Rød
Babygynge med høj ryg - Rød
Babygynge med høj ryg - Rød

Babygynge med høj ryg - Rød

Rød Babygynge med høj ryg

805-467
139,00 kr.
Inkl. moms På fjernlager. Levering 2-5 hverdage

 

Få dit barn til at elske at gynge med vores holdbare babygynge, der er fremstillet af kvalitetsplast og udstyret med et justerbart reb, der er ophængt i galvaniserede runde ringe og eksklusive gyngekroge.

Fremragende Egenskaber:

  • Holdbart Design: Vores babygynge er konstrueret af slidstærkt plastmateriale, der sikrer langvarig brug og stabilitet.

  • Justerbart Reb: Med et justerbart reb kan du tilpasse højden efter dit barns behov, og det er sikkert ophængt i galvaniserede runde ringe og eksklusive gyngekroge.

  • Alderstilpasset: Velegnet til børn i alderen 0-3 år, så dit barn kan nyde legen trygt og sikkert.

  • Justerbar Højde: Gyngen kan opsættes med en højde på minimum 105 cm og maksimum 160 cm, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse den til forskellige ophængningsmuligheder.

Godkendelser:

  • Vores babygynge er godkendt i henhold til EN71-1,2,3 og 8 standarderne og har CE-mærkningen, hvilket garanterer, at den opfylder strenge sikkerheds- og kvalitetskrav.

Specifikationer:

  • Mål: Bredde: 36 cm, Højde: 40 cm, Dybde: 34 cm, hvilket giver tilstrækkelig plads til en behagelig gyngeoplevelse.

Giv dit barn den bedste start på legen med vores babygynge, der kombinerer sikkerhed, komfort og holdbarhed. Med dens justerbare design og pålidelige konstruktion kan du være sikker på, at din lille én vil nyde gyngeturene i timevis.

No reviews

Måske kan du også bruge dette

Product added to compare.