Best Beam BF500R genopladelig lommelygte
Best Beam BF500R genopladelig lommelygte
  • -15%
Best Beam BF500R genopladelig lommelygte
Best Beam BF500R genopladelig lommelygte

Best Beam BF500R genopladelig lommelygte

Best Beam BF500R: Genopladelige Lommelygte med Fokuseringslys

1001
118,15 kr. 139,00 kr. -15%
Inkl. moms På lager. Levering 2-4 dage
Time left

 

BF500R, den genopladelige lommelygte fra Best Beam, er skabt til at levere enestående fokuseret belysning med imponerende 500 lumen, alt pakket ind i et kompakt design.


Du kan vælge mellem to belysningsniveauer, høj og lav, ved hjælp af on/off-knappen, hvilket giver dig fuld kontrol over lysintensiteten og samtidig mulighed for at styre strømforbruget.


Med Twist focusing Beam-teknologien kan du rotere lygtehovedet for at justere formen og længden af lysstrålen. Denne lommelygte giver dig mulighed for at skifte mellem en spotstråle, der opnår en rækkevidde på op til 100 meter, og en bred lyskegle, der oplyser området omkring dig.


Batteriets levetidsindikator, placeret under tænd/sluk-knappen, holder dig altid informeret om batteriniveauet. Den lyser grønt, når det er fuldt opladet, og rødt, når det er ved at løbe ud.


BF500R genoplades let via den indbyggede USB-C-port på lommelygtens håndtag. Det medfølgende USB-C opladerkabel forbindes til en USB-A-strømkilde, og så er du klar til handling. En fuld opladning giver dig op til 3,5 timers kontinuerlig brug på det laveste lysniveau. Med det integrerede genopladelige Li-ion-batteri får du både kraftfuld ydeevne og langvarige besparelser.


Denne lommelygte er skabt af materialer af høj kvalitet, med et robust aluminiumshus, der er testet til at modstå krævende arbejdsforhold og stød fra fald på op til 1 meter.


BF500R er dækket af Best Beam's 2-årige garanti, så du kan føle dig tryg ved dit køb.


Funktioner:

Genopladelig

USB-C-port

Twist focus

2 belysningsniveauer

Batterilevetidsindikator

2 års garanti

Med Best Beam BF500R får du den ultimative genopladelige lommelygte med fokuseret belysning, der er designet til at imødekomme dine behov i enhver situation.

21 Varer
No reviews

Måske kan du også bruge dette

Product added to compare.