Lommelygte opladelig IP67 vandtæt
Lommelygte opladelig IP67 vandtæt
Lommelygte opladelig IP67 vandtæt
Lommelygte opladelig IP67 vandtæt

Lommelygte opladelig IP67 vandtæt

Lommelygte opladelig 320 m IP67 vandtæt

1178600601
364,00 kr.
Inkl. moms På Fjernlager- Levering 3-4 dage

 

Brennenstuhl LuxPremium TL 800 AF lommelygten er den ultimative ledsager, når det kommer til kraftig og pålidelig belysning. Denne genopladelige lommelygte er skabt til at klare de mest krævende situationer med lethed.


Med en kraftig CREE LED og trinløs fokusering leverer denne lommelygte imponerende 860 lumen lysstyrke. Du kan tilpasse lysstrålen fra fladt nærlys til fokuseret fjernlys, hvilket gør den ideel til en bred vifte af opgaver.


Lommelygten er udstyret med et integreret dobbelt Li-Ion-batteri (3,7V/4,0Ah) med opladningsindikator. Dette gør det nemt at oplade lommelygten via USB fra en powerbank, bærbar computer eller andre kilder. Med en imponerende brændetid på op til 19 timer, kan du stole på, at denne lommelygte vil lyse op selv de længste opgaver.


Beskyttelsesklassen IP67 gør denne lommelygte støv- og vandtæt, hvilket betyder, at den kan bruges i barske vejrforhold uden problemer. Den er bygget med et robust aluminiumshus og har en praktisk håndledsrem for nem transport.


Brennenstuhl LuxPremium TL 800 AF lommelygten har flere tilstande, herunder 100%, 40%, 10%, stroboskop og SOS-tilstande, hvilket giver dig fleksibilitet til at opfylde dine specifikke belysningsbehov. Farvetemperaturen er 7000 K, hvilket giver en klar og skarp belysning.

Denne lommelygte er den perfekte ledsager til udendørs eventyr, nødsituationer eller arbejdsopgaver, hvor pålidelig belysning er afgørende. Med sin genopladelige natur og holdbarhed er Brennenstuhl LuxPremium TL 800 AF lommelygten lyset, du kan stole på.

1 Enhed
No reviews
Product added to compare.