Lommelygte COAST HP7 650 lumen
Lommelygte COAST HP7 650 lumen
Lommelygte COAST HP7 650 lumen
Lommelygte COAST HP7 650 lumen

Lommelygte COAST HP7 650 lumen

COAST HP7 håndlygte 650 lumen  - i gaveæske

100011012
549,00 kr.
Inkl. moms På fjernlager. Levering 2-5 hverdage

 

Med COAST’s patenterede Pure Beam Optic Twist Focus-system med Flood-Spot- teknologi, får du en overlegen stråleintensitet, hvor det er muligt for dig at indstille lyskeglen, alt efter hvad du har brug for.

Flood-optikken giver dig en perfekt vidvinkel cirkel, med ensartet lys. Denne helt uden de mørke ringe, som ellers kan opleves ved lygter hvor der ikke er taget højde for det i optikken

Spot-optikken er den intense lyskegle, der kan fokusere på det, du lige præcis har brug for

SLIDE FOCUS®: Justér lyskeglen ved at trykke eller trække lygtehovedet frem eller tilbage med fingeren

Ved hjælp af COAST’s BEAM LOCK® teknologi, gøres SLIDE FOCUS®-system endnu mere værdifuldt, da der bliver med mulighed for at låse strålen på plads på stedet.

Drej lygtehoved til venstre og det låser strålen på plads, og drejning tilbage til højre frigives glidemekanismen tilbage i bevægelse.

Lommelygten har udover ovenstående lysoptik, tre lystilstande; Lav, medium og høj og lyser op til 730 lumen med en strålelængde på 202 meter.

HP7 er udviklet i et ergonomisk design, så den ligger godt i hånden og med mulighed for at fastsætte håndledsrem. Lygten er konstrueret af aluminium i topkvalitet, er testet stormsikker og støvafvisende og lever op til ANSI FL1 certificeringen.

 

Funktioner

Pure Beam Optic med Flood-Spot- teknologi

Twist Focus-system

SLIDE FOCUS®

Beam Lock®

Tre lysstyrker: Lav, medium, høj

Tæthedsgrad: IP54

Testet efter ANSI FL1 standarden

No reviews
Product added to compare.